Nedaří se migrace na TOS 5

Tak v tom nemohu sloužit. Jakmile jsem přešel na 5.1.5 v testovací větvi, tak problémy se stabilitou ustaly. Momentálně jsem na 5.1.7 stable a stále vše běží.
Na routeru mám dvojí připojení s mwan: USB LTE Huawei E3372 (primární) / ETH VDSL ZTE ZXHN H168N (záložní). Do toho ještě nějaká routovací pravidla pro konkrétní služby, které přes LTE nefungují.
Wireguard VPN, NFS, SAMBA, reverzní proxy (nginx) a hromadu serverů. Externí disk jako storage /srv, a wifi upgrade pack. Vše bez problému. Jen minidlna přestal indexovat po přechodu na 5.x.
Ovšem při aktualizaci z 5.1.5 na 5.1.6 jsem musel provést “pkgupdate --reinstall-all”, jinak byl router nestabilní. Doporučuji toto provést ze screen, protože SSH se může přerušit. Toto jsem ale přisuzoval přechodu z testovací na stabilní větev. Pokud ale máte lighttpd na jiném než standardním portu, po reinstalaci se překlopí opět na 443. Já už chtěl burcovat co kdo zas rozbil, že nefunguje ani webové rozhraní, ale na 443 mám normálně pověšenou proxy a lighttpd přesunutý na jiný port.

Jinak restarty sledovat nejlépe přes sériovou konzoli. Snad vše bylo řečeno ve vlákně Turris OS 4-5 pro Turris 1.x