Problemy s USB WiFi dongly

Třetí Váš příspěvek o tom samém?
Tenhle dongle TL-WN722N jsem dlouho provozoval bez jakýkoliv problémů…
Neříkal jste, že jste si koupil raději čínský router, protože to nechcete řešit a že chcete použiji Vaše slovo “krám” vrátit?

//EDIT: V tuto chvíli mi přijde úplně zbytečné Vám radit (což Vám může být jasné z mých příspěvků)
Koupil jste jiný router a Turris budete vracet. Kdybych Vám chtěl radit, tak mi stejně nebudete rozumět.
Vaše snaha cokoliv hledat pomocí strejdy Googla je nulová. Systemový log z LuCI není.
Nenapsal jste po jaké aktualizaci ani nevíte, kdy se Vám Turris automaticky restartuje ve Forisu.
Tři Vaše příspěvky do různých vláken Vám nepomohou vyřešit Váš problém.
Když už jste nazval HW za 15k krámem a dožadujete se, aby Vám někdo pomohl. Tak se pak nezlobte, že Vám já osobně již nechci pomoc. Jak jsem Vám psal v předešlém vláknu. Brečíte nad věcí, kterou jste dostal zadarmo a ještě to nazvete krámem, tak jako promiňte, ale takhle to nejde :slight_smile:
I já měl své chvilky ohledně komunikace Turris teamu (lze je dohledat), ale určitě bych nenazval, že router je “krám” a wifigate já jsem osobně neměl (okamžitě jsem v tu chvíli s Omnií jsem přešel na nightly branch) jinak souhlasím byl to docela průšvih - měsíc mít katastrofickou wifi a žádná omluva, tak to je taky dobrý:-D. Dalo by se to nejspíš vyřešit na Turrisu 1.x kdyby člověk měl dongle nebo druhou wifi kartu. Případně mít vše propojené kabely (přeci jenom by měla Wifi škodit našemu zdraví - stejně tak jako radiové frekvence, atd.)
Opkggate ano též, ale tak tu chvíli jsme vydrželi, přečkali. To se nedá čemu divit. Jako tester / pokusný králík se s tím dost počítalo v původním projektu Turris.
Omnie by na tom měla být lépe.