Vše co jste kdy chtěli říci o dokumentaci

Když občas tady vidím některé otazky, tak se ptam, proč po dokončení wizardu nebo případně ve Forisu není odkaz na dokumentaci prostě bych tam viděl klidně i sekci Kontakt. Ale predtim bych to viděl na nejaky souhrn, na co se pustit hned po instalaci a případně způsoby, jak se bránit před SSH utokem. Tzn. Těch 5 důvodu, co se sepsalo v anglickém threadu.

Ale klidně podobný článek vytvořím, ale jde o to, aby to nebylo zbytečně i když… Říkám si (=> Myslím si), pokud to pomůže jednomu, tak to stojí za to úsilí.

Případně bych to viděl na nějaký checkbox ve Forisu na vypnutí/zapnuti nápovědy , kde by to bylo např. U Guest WiFi

Více se dozvíte v naší dokumentaci, kde je vysvětleno a podrobně popsáno k čemu se to hodí a co to udělá… (Když už je to tady nakousnuto)
Případně v dashboru měnit nápovědu např.
Víte, ze každý den na Vas může útočit? Podívejte se na clanek SSH Honeypotu, kde Vám poradíme jak a proč se bránit před útoky.

A např. si myslím, že by nebylo na škodu mít v dokumentaci pro Omnii:

  1. OpenMediaVault
    Jak nainstalovat a nastavit OpenMediaVault, ale když by to šlo naklikat rovnou přes Foris případně klidně vytvořit nějaký plugin do Forisu, jak je v případě BC, tak by to bylo ideální.
    Protože OMV běží na Debianu, tak bych uvítal, kdyby se dal ten kontejner automaticky aktualizovat (ne-li všechny) např. díky:
    https://www.cyberciti.biz/faq/how-to-update-debian-or-ubuntu-linux-containers-lxc/
    (byla by to další zajímavá feature pro Turris a hlavně při použítí samby,nfs v LXC by to bylo dost užitečné.)

  2. Plex/Emby (ale to zase záleží, zda by to nebylo lepší mít v Updateru)